Akkor használja ezt, ha a TikTok nem csatlakozik, vagy egy bejegyzés közzététel előtt le van tiltva. A TikTok a Beállítások menüpontban, majd a Közösségi oldalak menüpontban csatlakoztatható. A kártya neve: TikTok. Személyes TikTok-fiók és üzleti fiók is összekapcsolható.
Nyissa meg a Beállítások menüpontot, és válassza a Közösségi oldalak lehetőséget.
Válassza a Platformok csatlakoztatása lehetőséget, ha még nincs csatlakoztatva semmi, vagy a Fiókok csatlakoztatása lehetőséget, ha korábban már csatlakoztatott egy csatornát.
Megnyílik egy ablak. Először ez jelenik meg: Csatlakozás az Ayrshare-hez…. Az Ayrshare az a szolgáltatás, amely elvégzi a TikTokba való bejelentkezést. Ez a név várhatóan megjelenik.
Jelentkezzen be a TikTokba, és hagyja jóvá az összes kért engedélyt.
Amíg az ablak nyitva van, a Socialbud ezt mutatja: Várakozás a csatlakozásra…. Sikeres csatlakozás esetén a TikTok megjelenik a Közösségi oldalak menüpontban egy Csatlakoztatva jelvénnyel és a fiók nevével.
Fényképes bejegyzésnél a Láthatóság alapértelmezett értéke a Nyilvános. A többi lehetőség: Privát, Követők és Ismerősök. További beállításokat a Speciális beállítások alatt talál.
A Socialbudban nyissa meg a Beállítások menüpontot, majd a Közösségi oldalak részt, és válassza a Fiókok csatlakoztatása lehetőséget.
Az ablakban jelentkezzen be a TikTokba, és hagyjon jóvá minden kért engedélyt.
Zárja be az ablakot, és ellenőrizze, hogy a TikToknál a Csatlakoztatva állapot látható-e a Közösségi oldalak résznél.
Egy bejegyzésnél válassza ki a TikTokot, és adjon hozzá egy videót vagy legalább egy képet. Csak szöveget tartalmazó bejegyzés nem tehető közzé.
Fényképes bejegyzésnél állítsa be a Láthatóság értékét, ha nem szeretné, hogy a bejegyzés Nyilvános legyen. A Speciális beállítások menüpontban érhető el a Fénykép címe, a Mentés piszkozatként, a Hozzászólások letiltása, a Márkázott tartalom, a Organikus márkatartalom és a Zene automatikus hozzáadása beállítás.
Videó esetén a Speciális beállítások között a Duett letiltása és az Összefűzés letiltása lehetőség is megtalálható.
Engedélyezze az előugró ablakokat a Socialbud számára. Ha nem nyitható meg új ablak, a kapcsolódási oldal ugyanabban a lapon nyílik meg.
Csak a Socialbud-fiók tulajdonosa vagy kezelője tudja csatlakoztatni vagy leválasztani a TikTokot.
A TikTok csatlakoztatása előtt a csomagnak tartalmaznia kell a közzétételi funkciót.
A hitelesítés során a TikTok az alkalmazást Ayrshare néven jeleníti meg, nem Socialbudként.
A TikTok évente körülbelül egyszer újbóli jóváhagyást kér a kapcsolat fenntartásához. Ha a kapcsolat megszűnik működni, válassza a Fiókok csatlakoztatása lehetőséget, majd hagyja jóvá újra a TikTokot. A Socialbud nem jelenít meg visszaszámlálót.
A TikTok videókat vagy képeket fogad el. A Tartalom Story formátuma nem érhető el. Ha csak a TikTok van csatlakoztatva, egy történet jelenik meg a következő szöveggel: Egyik csatlakoztatott platformja sem támogatja ezt a bejegyzésformátumot.
Egy fotókarusszel legfeljebb 35 képet tartalmazhat. Egy-egy kép mérete legfeljebb 20 MB lehet. A videó legfeljebb 600 másodperc (10 perc) hosszú lehet. A képaláírás legfeljebb 2200 karakterből állhat.
Követők beállítás csak privát TikTok-fióknál érvényes. Nyilvános fiók esetén, beleértve a TikTok üzleti fiókot is, a TikTok akkor is közzéteszi a bejegyzést, így azt bárki láthatja.
Mentés piszkozatként a bejegyzést piszkozatként küldi el a TikToknak. A TikTokon nem teszi közzé, amíg ott be nem fejezi.
Ha nem töltődik be a TikTok-ablak, kapcsolja ki a VPN-t vagy a hirdetésblokkolót, majd próbálkozzon újra.
A TikTok nem csatlakozik. Válassza ki ismét a Fiókok csatlakoztatása lehetőséget, jelentkezzen be, és hagyjon jóvá minden engedélyt. Ha az ablak nem nyílik meg, engedélyezze az előugró ablakokat.
A kártyán az „Újracsatlakozás szükséges” üzenet látható, vagy egy közzétett bejegyzés sikertelen, mert megváltozott a hozzáférés. Válassza ki a Fiókok csatlakoztatása lehetőséget, és hagyja jóvá ismét a TikTok-hozzáférést. Akkor is tegye ezt, ha lejárt az éves jóváhagyás.
A következő üzenet jelenik meg: „A TikTokhoz videó vagy képek szükségesek. Adjon hozzá médiatartalmat a TikTokon való közzétételhez.” Adjon hozzá egy videót vagy legalább egy képet, majd próbálkozzon újra.
A következő üzenet jelenik meg: „A bejegyzés felirata túl hosszú a TikTokhoz (legfeljebb 2200 karakter lehet).” Rövidítse le a feliratot. A bejegyzésnél megjelenhet a Rövidítés a TikTokhoz lehetőség is.
A következő üzenet jelenik meg: „A TikTok Photo-körhinta legfeljebb 35 képet tartalmazhat.” Távolítsa el a képeket, amíg legfeljebb 35 marad.
A következő üzenet jelenik meg: „A TikTok képenként legfeljebb 20 MB-os fájlméretet engedélyez. Csökkentse a képfájl méretét a TikTokon való közzétételhez.” Használjon kisebb képet, majd próbálkozzon újra.
A következő üzenet jelenik meg: „A TikTok legfeljebb 600 másodperces (10 perces) videókat támogat. A TikTokon való közzétételhez vágja rövidebbre a videót.” Rövidítse le a videót, majd próbálkozzon újra.
A következő üzenet jelenik meg: „A TikTok még feldolgozza ezt a videót — a közzététel akkor fejeződik be, amikor elkészült.” Várjon. A TikTok még feldolgozza a videót. Ne tekintse ezt az üzenetet sikertelen csatlakozásnak.
A bejegyzés nyilvánosként jelent meg, noha a láthatóság beállítása „Követők” volt. A TikTok-fiók nyilvános. A Követők beállítás csak privát fiók esetén korlátozza a láthatóságot.
Az „Várakozás a csatlakozásra…” üzenet jelenik meg, miután már bezárta az ablakot. Várjon néhány másodpercet. A Socialbud még ellenőrzi az eredményt.
Miért jelenik meg az ablakban az Ayrshare neve? A Socialbud az Ayrshare szolgáltatást használja a TikTok-bejelentkezés lebonyolításához. A csatorna továbbra is TikTok néven jelenik meg a Socialbudban.
Szükségem van TikTok üzleti fiókra? Nem. Személyes vagy üzleti fiók is csatlakoztatható.
Miért nincs láthatósági beállítás a videóknál? A láthatóság a fotóbejegyzéseknél jelenik meg. A videók beállításai a Speciális beállítások között találhatók, beleértve a Duett letiltása, a Összefűzés letiltása és a Mentés piszkozatként lehetőséget.